'Ajax staat open voor vertrek Salah-Eddine, Rangers toont interesse'

Anass Salah-Eddine
Anass Salah-Eddine Foto: © Pro Shots

Ajax staat er voor open om Anass Salah-Eddine deze winter op huurbasis te laten vertrekken. Volgens Fabrizio Romano hebben onder meer Rangers en Torino de naam van de linksback op het lijstje staan.

Rangers toonde eerder ook interesse in FC Twente-speler Gijs Smal. De Schotse club heeft zich echter nog niet gemeld in Enschede. De 22-jarige Salah-Eddine werd afgelopen seizoen door Ajax verhuurd aan FC Twente. Afgelopen zomer keerde hij terug in Amsterdam, waar hij hoopte op een kans in het eerste elftal. Die wist de vleugelverdediger echter niet te pakken. De afgelopen wedstrijden zat Salah-Eddine zonder speelminuten bij de selectie.

De back kwam dit seizoen zes keer in actie in de Eredivisie en maakt inmiddels zijn minuten vooral bij Jong Ajax. Met de buitenlandse interesse lijkt Salah-Eddine Ajax deze winter achter zich te laten. "Ajax staat ervoor open om Anass Salah-Eddine in de laatste dagen van de transferperiode in januari te verhuren", zo weet Romano. Van een overeenkomst is echter nog geen sprake.

Lees meer:
0 reacties