Van Wissing ergert zich: "Wat is het toch ook vervelende club"

Tijmen van Wissing heeft het niet zo met Ajax en de Johan Cruijff ArenA. Ondanks de bestuurlijke onrust wist Ajax echter met 2-1 te winnen van FC Twente.

"Je moet ook zes roltrappen op om erin te komen (in de ArenA). Er was voor de wedstrijd al heel veel gekanker op al die commissarissen die zijn vertrokken. Het publiek begon zich al te roeren. Iedereen was lekker chagrijnig. Ze werden ook stil, fluitconcerten in de rust", opent Van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost.

Ajax trok echter aan het langste eind. "En dan na afloop zie je al die rijkeluiszoontjes die met papa de roltrap weer afgaan. Dan hebben ze met 2-1 gewonnen van een heel zwak FC Twente en hebben ze meteen weer branie. Al die zes roltrappen zit ik me dan weer helemaal kapot te ergeren. Wat is het toch ook vervelende club, denk ik dan inwendig."

Van Wissing zou die arrogantie op kleine schaal ook wel eens bij FC Twente willen zien. "Ik zou willen dat FC Twente wat van die hoogmoed heeft van Ajax. Dat brak ze op." Gesteld wordt dat Van Wissing vroeger fan was van Ajax. "Ik ben opgegroeid met '95 Litmanen, Frank de Boer. Een successupporter. Maar is weinig meer van over."

Lees meer:
0 reacties