Alec Van Hoorenbeeck krijgt compliment: "Dat vind ik wel mooi"

Alec Van Hoorenbeeck
Alec Van Hoorenbeeck Foto: © NESimages

Alec Van Hoorenbeeck speelt dit seizoen maar weinig voor FC Twente. De Belg zal zich meer voorgesteld hebben van zijn uitleenbeurt aan de Tukkers, maar liet tegen Vitesse wel zien er 'gewoon' te staan wanneer het moet.

"FC Twente bracht Alec van Hoorenbeeck nog vlak voor tijd en de drie duels die hij moest winnen die won hij. Dat vind ik wel mooi. Die jongen speelt nooit. Als hij moest spelen heeft hij best wel wat tikken gehad omdat hij niet goed speelde en snel werd gewisseld. Maar zijn karakter zit wel goed in elkaar, anders vlieg je er niet zo in in die duels", zegt Ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand.

Max Bruns viel in voor de geblesseerde Mees Hilgers. Dat vond de commentator van ESPN opvallend. "Bovendien staat Bruns in de pikorde boven Van Hoorenbeeck bij FC Twente. Ik vond Bruns ook niet slecht spelen."

Mees Hilgers viel niet voor de eerste keer dit seizoen uit. "Hilgers moet er te vaak af met een blessure. Hij is iets te vaak geblesseerd, maar hij speelde wel aardig. Bij een hamstringprobleem moet je hopen op een verrekking, anders lig je er wel een paar weken uit."

Lees meer:
0 reacties