"Als je dan Ron Jans eruit gooit en een goede spits aantrekt..."

FC Twente speelde afgelopen weekend gelijk tegen Feyenoord. Sander Schimmelpenninck ziet nog wel een kloof tussen de ploeg uit Enschede en de Rotterdammers.

"Ik ben natuurlijk net als alle Twente-supporters blij verrast dat ze zo goed meedoen bovenin. Je merkt wel: op de cruciale momenten, dat ze er zelf eigenlijk ook van zijn geschrokken", zegt hij bij De Derde Helft. "Zo'n Jans, daar merk je aan: dat is gewoon een fijne coach als het meedraait in de subtop. Maar als het echt om topwedstrijden gaat, als je echt kampioen gaat worden, dan is Jans ook weer niet dé coach."

"En dan hebben we ook niet de spelers daarvoor. Je mist een echt goede spits, je mist echte creativiteit voorin. Ik vind Feyenoord wel een beter team hebben dan Twente", aldus Schimmelpenninck, die wel denkt te weten hoe FC Twente kampioen kan worden. "Als je echt een bold move wil doen bij Twente, dan moet je Ron Jans ontslaan."

"Je hebt het zo goed gedaan, dat we nu kampioen kunnen worden. En daarvoor ben jij niet geschikt", doelt hij op de huidige trainer van de Tukkers. "Dat klinkt heel onaardig, want Jans is een fantastische vent. Hij heeft geweldig werk geleverd. Het is een bijzondere competitie, eigenlijk is niemand goed. Als je dan Jans eruit gooit en een goede spits aantrekt... Sluit een lening af van vijf miljoen, koop een goede spits. Dan speel je volgend jaar Champions League, het kan gewoon", lacht Schimmelpenninck.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand