"Als Streuer onverhoopt zou stoppen, denk ik niet dat ik doorga"

Ron Jans en Jan Streuer
Ron Jans en Jan Streuer Foto: © Orange Pictures

FC Twente draait momenteel bovenin mee in de Eredivisie. Na de vierde plek van afgelopen seizoen strijden de Tukkers opnieuw voor Europees voetbal. Toch is het nog niet duidelijk of technisch directeur Jan Streuer en trainer Ron Jans komend seizoen nog werkzaam zijn bij de Enschedese club.

"De gesprekken daarover worden op dit moment gevoerd", reageert Jan Streuer in het Algemeen Dagblad. "Ik sta daar heel ontspannen in, hoor: ik wil het gevoel krijgen dat de club nog écht graag met me door wil, dat ze geloven in wat ik doe. Zo niet, of de club wil een ander soort koers gaan varen: even goede vrienden. Ik wil bovenal plezier hebben in het werk dat ik doe. In dat opzicht is het graag of niet. Daar staan Ron en ik allebei heel onafhankelijk in."

Jans geeft aan dat Streuer en hij niet aan elkaar gekoppeld zijn, maar plaatst wel een kanttekening. "Niet in de zin dat als de ene stopt of juist doorgaat, de andere dat ook automatisch doet. Daar laten we elkaar echt vrij in", zegt de trainer van FC Twente. "Maar ik zeg wel eerlijk: als Jan onverhoopt zou stoppen, dan denk ik niet dat ik in mijn eentje doorga."

"We vormen nu al bijna drie jaar een team - en in mijn ogen functioneert dat uitstekend", vervolgt Jans. "Maar het is aan de club. Als zij iets anders willen, dan is dat hun goed recht. Maar hoe dan ook is het verhaal nog niet af. We staan er goed voor met FC Twente, maar er is nog volop om van te dromen. Als je kijkt naar waar we met z'n allen vandaan komen, is dat al iets fantastisch."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand