Anco Jansen over FC Twente-speler: "Een type voor de Bundesliga"

Anco Jansen
Anco Jansen Foto: © Pro Shots

Anco Jansen zag FC Twente zondagmiddag met 3-0 winnen van Go Ahead Eagles. Namens de Tukkers kwam Sem Steijn tweemaal tot scoren en de voormalig voetballer denkt dat Steijn wel klaar is voor een stap omhoog.

"Steijn maakt echt weer twee enorm goede goals", begint Jansen in een item van ESPN. "Het niveau van afwerken bij hem is gigantisch hoog. Hij weet altijd precies waar een bal valt in de zestien, dat is echt knap. Het is verder niet een hele bijzondere speler, qua techniek of individuele actie."

"Hij is zo specifiek goed in zijn bewegen en lopen", gaat de voormalig voetballer verder. "Als hij dan in de zestien is, is hij echt dodelijk. Hij is klaar voor nog een stap omhoog wat mij betreft. Hij heeft hierna nog een jaar contract. Hij staat op 12 goals en dat is ook gewoon een prima aantal."

De oud-speler van bijvoorbeeld FC Emmen ziet Steijn wel slagen bij onze oosterburen. "Ik vind hem wel een type voor de Bundesliga. Het is een goede loper, kan heel goed om een spits heen spelen, daar houden ze van in Duitsland. Ik zie hem wel bij Wolfsburg of Werder Bremen ofzo", aldus Jansen.

Lees meer:
0 reacties