"Andries Ulderink doet wel heel veel goed werk bij FC Twente"

Andries Ulderink
Andries Ulderink Foto: © Orange Pictures

Heracles Almelo moet nog op zoek naar een nieuwe trainer voor komend seizoen. Frank Wormuth vertrekt komende zomer bij de Almeloërs. Eerder werd Fred Rutten in verband gebracht met Heracles, maar de oud-trainer van FC Twente wordt assistent bij PSV.

Er worden meer trainers met een verleden bij FC Twente genoemd in Almelo. "René Hake? Dat is toch gewoon een goede trainer? Dat zou voor Heracles een prima trainer zijn", vraagt FC Twente-watcher Leon ten Voorde aan collega Fardau Wagenaar bij De Ballen Verstand. "Die kan bij op de lijst. Volgens mij hebben wij René Hake wel eens eerder genoemd, omdat hij al langer op de wip zat bij FC Utrecht."

"Ruud van Nistelrooij en Fred Rutten kunnen we afschrijven", aldus Wagenaar. Ten Voorde kreeg wat toegestuurd met de namen van FC Twente-assistenten Ivar van Dinteren en Andries Ulderink. "Maar Ulderink mag niet weg. Daan Rots heeft pas geleden gezegd dat het de beste trainer is die hij ooit heeft gehad. Nou is hij twintig jaar, maar toch."

Daan Rots
Daan Rots lovend: "Hij is de beste trainer die ik ooit heb gehad" Lees ook

"Maar Ulderink doet wel heel veel goed werk bij FC Twente. Ook in de ontwikkeling met jonge spelers", weet Ten Voorde. Wagenaar ziet Ulderink wel de opvolger van Ron Jans worden. "Ik weet niet of Andries dat wil", reageert Ten Voorde. "Bij een club als FC Twente komen ook heel veel andere dingen kijken. Maar goed, we praten nu over de opvolger en Jans heeft volgens mij net bijgetekend."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand