Van der Meijde aangeslagen: "Hij zei huilend: Andy, het is over"

Andy van der Meijde is aangeslagen door de verschrikkelijke mededeling van Thijs Slegers. De voormalig perschef van PSV is ongeneeslijk ziek en dat nieuws is keihard aangekomen bij de voormalig FC Twente-aanvaller.

"Thijs is een geweldige man. Als journalist was hij bij mij thuis. Hij hoefde niet in een hotel en was te vertrouwen. Als je iets zei wat eigenlijk niet naar buiten mocht, hield hij dat voor zich", begint Van der Meijde bij Veronica Offside.

De twee hebben een goede band. "PSV speelde tegen Liverpool in de Champions League en toen belde hij mij met de vraag of ik naar een hotel toe kon komen. Toen ik aankwam werd ik door een kerel gevraagd of ik naar boven kon komen, want zijn zus was aan het trouwen. Die vrouw was fan van Everton en begon te huilen, maar de rest waren Liverpool-fans en toen werden we met bier bekogeld. Toen moesten we rennend naar beneden", lacht Van der Meijde.

Van der Meijde heeft donderdag nog gebeld met de schrijver van zijn eigen boek. "Het eerste wat hij huilend zei was: Andy het is over. Dat raakte me zo erg. Ik heb hier geen woorden voor. Ik ga naar hem toe. Want hij laat een mooi gezin achter en weet niet hoe lang hij nog heeft: misschien een paar weken, misschien een paar maanden... Dit heeft mij heel erg geraakt. Ik waardeer het leven heel erg door dit soort dingen. Wij lopen vaak te zeiken over dit en dat... Voor hem is er geen weg meer terug. Dat is heel erg zwaar, want ik hou van Thijs", besluit de ex-prof emotioneel.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand