Andy van der Meijde rekent op zege FC Twente: "Ze hebben verrast"

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De Tukkers moeten winnen in de strijd om de vierde plek en kunnen zich plaatsen voor Europees voetbal als AZ punten morst bij FC Utrecht.

"FC Groningen is wel een moeilijke tegenstander", zegt voormalig FC Twente-speler Andy van der Meijde bij VoetbalTijd. "FC Twente heeft wel verrast en doen het goed, dus ik ga er wel vanuit dat FC Twente wint. Ik denk 2-1."

Spelersmakelaar René Wagelaar heeft geen hoge pet op van FC Groningen. "FC Groningen is in de laatste zes wedstrijden acht keer over de middenlijn geweest. Die gaan niet winnen, dat wint FC Twente", aldus Wagelaar, die weet dat er onrust is bij de noordelingen.

"Met Fledderus heb je het voorbeeld van hoe het niet moet in de groep", geeft Wagelaar aan. "Die heeft intern met bijna iedereen bonje. Ja, dat is een moeilijke man. Die hele sfeer daar, vraag maar aan spelers die weggaan."

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties