Arnautovic: "Een van de belangrijkste goals in mijn carrière"

Marko Arnautovic
Marko Arnautovic Foto: © BSR Agency

Voormalig FC Twente-aanvaller Marko Arnautovic zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat Internazionale van Atletico Madrid wist te winnen. Een goal laat in de tweede helft bleek genoeg voor een zege in de Champions League.

Arnautovic kwam direct na de pauze binnen de lijnen voor de geblesseerde Marcus Thuram. De oud-speler van FC Twente miste maar liefst twee grote kansen, maar kroonde zichzelf laat in de wedstrijd alsnog tot matchwinner. Atlético-keeper Jan Oblak wist een inzet van Lautaro Martínez nog te keren, de rebound was aan Arnautovic echter wel besteed

"Het is zeker een van de belangrijkste goals in mijn carrière", aldus de aanvaller die wordt gehuurd van Bologna tegen Sky Sport Italia. Bij Inter maakt hij niet veel minuten. "Ik had na mijn blessure even tijd nodig om weer terug te komen op mijn niveau."

Hij voelt het vertrouwen in Milaan. "In de afgelopen weken miste ik de nodige kansen en vanavond had ik mijn eerste twee kansen moeten benutten, maar de supporters en mijn teamgenoten bleven achter mij staan. Zij gaven mij de energie die ik nodig had om alsnog te scoren. We hebben een fantastische groep. Ook de jongens die veelal op de bank zitten voelen veel waardering en weten wat ze moeten doen als ze erin komen", besluit Arnautovic.

Lees meer:
0 reacties