Arnautovic emotioneel na doelpunt: "Ik heb het nog steeds in me"

Marko Arnautovic
Marko Arnautovic Foto: © BSR Agency

Oostenrijk heeft vrijdag goede zaken gedaan op het EK door met 1-3 te winnen van Polen. De ploeg van  Marko Arnautovic maakt nog steeds kans op de tweede plaats in de poule. De oud-aanvaller van FC Twente was zelf, met een benutte penalty, verantwoordelijk voor de 1-3.

"Het was een heel belangrijke overwinning voor ons, we zijn allemaal erg blij omdat we veel in deze wedstrijd hebben geïnvesteerd", zegt Arnautovic na de wedstrijd. "Uiteindelijk verdienden we het om te winnen. Onze prestatie tegen Frankrijk was niet slecht, maar vandaag wilden we beter zijn. We gingen direct vooruit en wilden onze grenzen verleggen. Als dat gebeurt, zijn we een heel goed team en dat hebben we vandaag bewezen."

Arnautovic was emotioneel na zijn goal. "Er was ook enige voldoening voor mij. Want je hoort van de buitenwereld: "Hij is te oud, hij kan het spel van Ralf Rangnick niet aan..." Ik denk niet dat dat zo is en ik het nog steeds in me heb." 

"Het was heel emotioneel voor mij. Er was een incident met mijn vader, omdat hij zich niet goed voelde. Maar hij was vandaag in het stadion en alles is oké", aldus Arnautovic. Dinsdag neemt Oostenrijk het op tegen Oranje. De ploeg van Arnautovic doet nog volop mee om een plek in de volgende ronde van het EK.

Lees meer:
0 reacties