Arnold Bruggink beseft: "Dat zou voor FC Twente heel goed zijn"

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © Orange Pictures

Technisch directeur Arnold Bruggink deelt zijn ambities die hij heeft met FC Twente en de uitdagingen van het team in het huidige seizoen.

"Nu komt de periode waarin de competitie wordt beslist", zegt Bruggink in gesprek met De Telegraaf. "Dan gaan er ook andere dingen spelen, wordt de druk groter, noem maar op. Maar laat ik het zo zeggen: het zou voor FC Twente heel goed zijn als we een keer een Europese groepsfase halen. Dan kun je als club echt stappen zetten. Je krijgt het vliegwiel dat spelers graag naar je toekomen, omdat je een Europees podium biedt. En ook financieel biedt dat weer mogelijkheden om te groeien", legt Bruggink uit.

Na twee succesvolle seizoenen, waarin FC Twente tickets verdiende voor de voorronde van de Conference League, onderging de club afgelopen zomer veel veranderingen. Ondanks alle veranderingen blijft FC Twente het goed doen met de huidige derde plaats. "We moeten ons wel realiseren dat we momenteel overpresteren. Je moet ook realistisch zijn en niet gaan denken dat dit standaard is", sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties