Arnold Bruggink krijgt transfertip: "Als er een mooi bod komt..."

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © BSR Agency

FC Twente eindigde zondag met Alfons Sampsted en Anass Salah-Eddine op de backposities. Clubwatcher Leon ten Voorde vindt de twee op dit moment nog geen waardige opvolgers van Joshua Brenet en Gijs Smal.

De journalist van Tubantia is kritisch op Salah-Eddine, die een onnodige strafschop veroorzaakte. "Die 2-1 is helemaal ongekend", zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Wat Salah-Eddine doet op de achterlijn, terwijl Rensch de bal gewoon over de achterlijn loopt. Er is niets aan de hand en dan zet hij daar zijn voet nog tegenaan."

"Het was tien minuten voor tijd en dan denk je: pak nu maar dat punt, want dat is het maximaal haalbare. En dan maak je zo'n oliedomme overtreding", uit Ten Voorde zijn onbegrip. "Als je dit ziet, en ook die van de andere invaller Sampsted als rechtsback, dan denk ik dat er nog wel een links- en een rechtsback bij moet volgend seizoen."

Volgens Ten Voorde is er werk aan de winkel voor technisch directeur Arnold Bruggink. "Ik vind dat er een nieuwe links- en rechtsback bij moeten", geeft hij als advies. "Sampsted is echt een geweldige jongen voor de groep, het is een geweldig aardige jongen. Hij heeft gewoon een contract, dus hij moet niet weg, maar als er een mooi bod komt..."

Lees meer:
0 reacties