Arnold Bruggink verklapt: "Daar zitten we volgende week mee"

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel is momenteel eerste spits van FC Twente, omdat Myron Boadu nog niet klaar is voor een basisplaats. De ervaren aanvaller heeft een aflopend contract in Enschede en dus het is de vraag of Van Wolfswinkel komend seizoen nog in De Grolsch Veste te bewonderen is.

"We hebben Ricky in de winterstop al gesproken", vertelt technisch directeur Arnold Bruggink bij De Ballen Verstand. "We hebben gesproken over hij zich voelt. Er is nu ook een nieuwe situatie ontstaan, omdat Manfred Ugalde weg is gegaan. Daar was toen nog geen sprake van. Hoe leuk vindt hij het zelf en kan hij het nog volhouden? Hij rijdt elke dag van Woudenberg naar Enschede op en neer. Er zijn een aantal argumenten waarin wij daarover in gesprek blijven."

Ook Gijs Smal heeft een aflopende verbintenis en er is nog altijd geen duidelijkheid over zijn toekomst. "Maar dat heeft een aantal oorzaken. Er zit onder andere een zaakwaarnemerswissel bij. Daar zitten we volgende week mee. Ik weet niet of dat al meteen een uitkomst gaat hebben, maar we gaan in ieder geval weer in gesprek", aldus Bruggink.

Joshua Brenet heeft eveneens een contract tot komende zomer. "Joshua loopt af, ja", beaamt Bruggink. "Dat is een beetje dezelfde situatie als met Smal. Zij zijn wel vrij om met andere clubs te spreken als ze willen. Liever niet, maar dat mogen ze wel. Maar het is ook aan ons om te bepalen hoe wij dat zien. Ook daar zullen we wel mee in gesprek blijven."

Naci Ünüvar en Alec Van Hoorenbeeck zijn gehuurd van respectievelijk Ajax en KV Mechelen en vertrekken dus mogelijk na dit seizoen weer. "Daar moet je volgens mij voor 1 april wat van vinden. Die tijd hebben we nog wel."

Lees meer:
0 reacties