FC Twente krijgt open sollicitatie van international: "Prachtig"

Jordan Bos namens Australie
Jordan Bos namens Australie Foto: © Pro Shots

Jordan Bos is een Australische international die in België voetbalt. De verdediger van KVC Westerlo heeft roots in Twente en voor FC Twente uitkomen zou dan ook een droom zijn.

Australië voor Europa verruilen was voor hem als voetballer geen lastige keuze. "Nee, daar hoefde ik niet heel lang over te twijfelen”, zegt de verdediger bij het Algemeen Dagblad. "Alle respect voor de Australische competitie, maar het beste voetbal wordt in Europa gespeeld. Dus kan ik me hier het beste ontwikkelen. Bovendien zat ik in Australië aan mijn top. Een transfer naar een club in Europa was the next best thing."

Zijn vader, oud-jeugdspeler van FC Twente, zou hem graag zien in het shirt van de Tukkers. Voormalig technisch directeur Jan Streuer had al eens contact met Bos, tot een overgang kwam het niet. Bos is enthousiast: "Nee, ik zou het niet erg vinden om in Nederland te spelen."

"Ja, dat zou mooi zijn, om ooit voor FC Twente te spelen. Om Champions League te spelen. Al gaat het wat ver om te zeggen dat het mijn grote droom is. Natuurlijk, het lijkt me prachtig. Maar het is niet dat ik denk: mijn volgende club moet per se FC Twente zijn. Het kan ook een andere club worden. Ik kijk gewoon wat er op mijn pad komt en wat het beste voor me is", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties