AZ aast op bizarre ontknoping: "Dat is niet fijn voor FC Twente"

Maarten Martens
Maarten Martens Foto: © Pro Shots

AZ neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen FC Utrecht en de club uit Alkmaar hoopt dit seizoen 'stiekem' nog de derde plek te veroveren. De club uit Alkmaar moet dan hopen op puntenverlies van FC Twente - dat op bezoek gaat bij PEC Zwolle - en zelf winnen van FC Utrecht. 

"Ja, we zijn klaar voor een zinderende ontknoping zondag”, vertelt AZ-trainer Maarten Martens op de website van het Algemeen Dagblad. "Ik heb er vertrouwen in, zoals ik er al vier weken in geloof dat we ons kunnen kwalificeren. Toen draaiden we de wedstrijd tegen RKC om na een 2-0 achterstand. Als we dat toen niet hadden gedaan, was het niet meer gelukt. Nu dus wel", voorspelt Martens.

"Zolang je blijft winnen is het aannemelijk dat we in de buurt komen en dat is niet fijn voor Twente", vervolgt de Belg, die zich weinig zorgen maakt over het feit dat Bas Nijhuis de scheidsrechter is bij het duel in Alkmaar. "Ik weet niet of hij een Twente-fan is. Ik ken Bas al heel lang, al sinds ik zelf voetbalde. Hij heeft veel ervaring en is een persoonlijkheid. Ik vind het geen vreemde aanstelling."

Lees meer:
0 reacties