Bas Kuipers over eerste dag bij FC Twente: "Ik moet zeggen..."

Bas Kuipers
Bas Kuipers Foto: © Pro Shots

Bas Kuipers is met FC Twente begonnen aan het nieuwe seizoen. Na de eerste training stond hij Voetbal International te woord.

Hoe zijn vakantie was geweest? "Ik ben heel origineel naar Ibiza geweest, maar ik moet zeggen dat ik niet veel van de omgeving heb gezien. Ik kreeg een flink programma mee van de club, dus ik heb daar op een sintelbaan rondjes gelopen, haha. Het is altijd even opbouwen en het weer is daar ook anders. Vaak ging het richting de dertig graden, iets warmer dan hier. Toch is een eerste training altijd pittig. Je kan wel rennen op vakantie, maar echt voetballen is altijd anders. Ja, ik zal morgen vast even spierpijn hebben. Hoort erbij."

Kuipers had een leuke eerste dag bij Twente. "Ik ben meteen opgenomen in de groep. De kop is eraf en het is lekker om weer op het veld te staan. Voor mij is het bijzonder, omdat ik in een nieuwe omgeving terechtkom. Er zijn veel nieuwe mensen. Alhoewel, ik ken wel wat jongens en als je tegen elkaar speelt, spreek je elkaar vaak ook wel even. Ik ben vooral blij om hier te zijn en heb er veel zin in. Twente is een heel mooie en grote club. Als je kijkt naar de reis die ik als voetballer heb gemaakt en dat ik deze stap mag maken, dan maakt dat me wel trots. Nu wil ik gewoon consistent blijven en doen wat ik altijd doe."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand