Steijn bedreigd: "Heb appjes gelezen. Dit gaat heel, heel ver"

Sem Steijn
Sem Steijn Foto: © Pro Shots

ADO Den Haag-trainer Giovanni Franken steunt Sem Steijn. Hij scoorde tegen NAC Breda en vierde dit en provoceerde daarmee de aanhang van NAC. De bedreigingen aan het adres van de speler die volgend seizoen bij FC Twente speelt zijn niet mals.

Afgelopen zomer was het al onrustig rond de familie Steijn, zij verhuisden vanwege de bedreigingen. Ook Hans Kraay jr. kreeg inzage in het probleem. "Er is ongelooflijk veel gebeurd, ik heb wat appjes gelezen waar de honden geen brood van lusten. Dit gaat echt heel, heel ver", zegt hij bij ESPN.

Franken is het daarmee eens en zag dat Steijn het zwaar had. "Wat ik aan hem heb gemerkt? Dat het hem natuurlijk wat doet, dat hij kwetsbaar is. Het zijn natuurlijk hele zware momenten. Ik denk niet dat iedereen daarbij stilstaat, zeker als je supporter bent en zoiets uit. Maar voor iemand persoonlijk, zeker in een gezinssituatie, komt dit heel hard aan."

"Je gaat slapen, met het idee dat iemand morgen in je woonkamer kan staan", aldus Franken. "Als je je huis moet verlaten voor een schuiladres, dat soort situaties – en ik wil het ook zo expliciet brengen, dat mensen het ook kunnen begrijpen wat je elkaar aandoet – dan zorgt natuurlijk voor ongelooflijk veel stress", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties