Been: "Hij is een héél belangrijke pion in dit sterke FC Twente"

Mario Been bij ESPN
Mario Been bij ESPN Foto: © Pro Shots

Mario Been was onder de indruk van FC Twente in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De oud-international nam twee spelers van de Tukkers op in het Elftal van de Week van De Telegraaf.

Been koos voor Lars Unnerstall onder de lat. "Er waren geen heel grote uitblinkers onder de lat dit weekend, maar als je dan ziet dat Lars Unnerstall bij FC Twente voor de tiende keer de nul hield en pas negen tegengoals heeft halverwege de competitie met zijn ploeg, dan verdient hij deze plek", legt Been uit op de website van De Telegraaf. "Hij heeft ook een geweldige uitstraling en is een héél belangrijke pion in dit sterke FC Twente."

Ook in de achterhoede heeft Been een speler van FC Twente geselecteerd. "Gijs Smal van FC Twente is de linksback. Dat vind ik een uitstekende speler, die de hele zijkant kan bestrijken. Zijn kwaliteiten als opkomende back zijn natuurlijk heel sterk en hij is het hele seizoen al een belangrijke waarde in dit Twente", aldus Been.

Elftal van de Week: Unnerstall (FC Twente); Sugwara (AZ), Geertruida (Feyenoord), Nieuwpoort (Excelsior), Smal (FC Twente); Clasie (AZ), Tavsan (NEC), Mijnans (Sparta Rotterdam); Azarkan (Excelsior), Dimata (NEC) en Simons (PSV).

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
do
1/06
SC Heerenveen
18:45
FC Twente
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand