Bert van Losser na Excelsior - FC Twente: "Vind dat zo irritant"

Bert van Losser en Jan van Staa op de tribune bij FC Twente
Bert van Losser en Jan van Staa op de tribune bij FC Twente Foto: © Orange Pictures

FC Twente won zaterdagavond met 0-3 op bezoek bij Excelsior en Daan Rots nam het eerste doelpunt voor zijn rekening. Bert van Losser zag na afloop iets opmerkelijks bij een interview van de vleugelaanvaller, die over zijn optreden sprak met RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing.

"Ik zie dat irritante handje (in beeld, red.) van Ten Voorde, want ik zag dezelfde quotes van Ten Voorde in de krant (Tubantia, red.) staan", sprak hij bij de Oosttribune. "Die schrijft gewoon elke keer mee met jou, want die hoorde ik gisteren al op de radio en vorige week was dat ook al. Hij moet uit beeld weg, daar moet je wat van zeggen. Hij schrijft echt alle quotes over. Als wij dat een keer doen, is het 'Leiden in last'", zucht Van Losser.

"Van Leon kan ik het wel hebben, maar ik vind het altijd zo irritant als iemand mee zit te luisteren als je aan het interviewen bent, want ik las echt de quotes die jij had met Vlap op de radio. Toen las ik vanochtend (maandag, red.) de krant van Tubantia - en Leon ten Voorde is een gerespecteerd journalist - maar ik zag dezelfde quotes die jij (zijn collega Tijmen van Wissing, red.) hebt. Als ik radio zit te maken en iemand staat achter me: daar heb ik ook een hekel aan."

Tijmen van Wissing haakt vervolgens in. "Nee, weet je wat het is: hij mag hier niet meer zitten van DPG. Want we zijn een 'zware concurrent' hé", vertelt hij cynisch. "Dus Leon ten Voorde, die altijd een goede mening heeft, zat hier altijd met veel plezier en nu mag dat niet meer. Zo probeert hij toch nog een beetje in de uitzending te komen. Maar moet hij dan het verhaal over doen? Hij luistert mee en dat is toch prima. Ik heb daar nul moeite mee, joh", besluit Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties