"Bij een overwinning neemt FC Twente een voorschot op de titel"

FC Twente juicht na een treffer
FC Twente juicht na een treffer Foto: © BSR Agency

Komende zondag staat in de Azerion Vrouwen Eredivisie de topper tussen FC Twente Vrouwen en Ajax Vrouwen op het programma. In De Grolsch Veste wordt om 12:15 uur afgetrapt.

"Bij een overwinning neemt de ploeg van Joran Pot alvast een voorschot op de titel. De voorsprong op de Amsterdammers bedraagt dan twaalf punten", geeft Dominique Scholten, algemeen directeur van de club uit Enschede, aan in zijn nieuwsbrief. "FC Twente Vrouwen kan rekenen op veel steun van supporters, er zijn inmiddels 5.000 kaarten besteld."

"Seizoenkaarthouders van FC Twente kunnen tot aan het begin van wedstrijd online een gratis kaart bestellen. Informatie hierover is te vinden op de website", aldus Scholten, die ook nog met belangrijke informatie komt: "Ook bij deze wedstrijd wordt gebruik gemaakt van de herbruikbare bekers. Bij binnenkomst krijgen supporters een bekermunt die zij kunnen inleveren bij de bestelling."

Scholten gaat ook nog in op de afgelopen wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen. Wieke Kaptein en Caitlin Dijkstra kwamen namens FC Twente Vrouwen in actie tegen Duitsland. "Wieke kan terugkijken op een zeer verdienstelijk basisdebuut, Caitlin viel helaas geblesseerd uit."

Lees meer:
0 reacties