Bijen weg bij FC Emmen: "Intentie is om topfit weer aan te sluiten"

Peet Bijen
Peet Bijen Foto: © Pro Shots

Peet Bijen vertrekt tijdelijk bij FC Emmen. De voormalig verdediger van FC Twente wil individueel gaan trainen om volledig fit te worden. Dat gaat hij doen met een fysiotherapeur in Amsterdam.

Bijen maakte vorig seizoen de overstap naar Drenthe, waar hij binnen kwam met een blessue. In de laatste wedstrijd van het seizoen was hij eindelijk fit genoeg om te spelen, maar na twee wedstrijden in deze voorbereiding voelt het toch niet helemaal goed voor hem. Daarom vertrekt hij tijdelijk.

"Ik heb een ontzettend goed gevoel bij FC Emmen. Ze gaven me het vertrouwen, ook al was ik geblesseerd. Ik wil me dolgraag bij deze club laten zien, maar eerst wil ik fysiek weer helemaal in orde zijn", vertelt hij op de website van de club. "Mijn intentie is om topfit weer bij FC Emmen aan te sluiten, maar je weet niet wat er in de tussentijd gaat gebeuren."

Dick Lukkien hoopt ook dat de mandekker binnenkort 'gewoon' in het shirt van de Drentenaren te zien is. "Een fitte Peet Bijen is absoluut van waarde voor onze ploeg. Ik begrijp zijn keuze en hoop dat hij weer helemaal de oude wordt. Dan zouden we daarna kunnen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand