Bizarre blessure Sadilek door ongeluk met GoKart: "40 hechtingen"

Michal Sadilek is in zijn eigen vrije tijd gewond geraakt door een fataal ritje met een driewieler in de heuvels van Schladming, zo valt te lezen op de website van het Tsjechische iSport. De middenvelder van FC Twente ging samen met zijn ploeggenoten Ladislav Krejčí en David Jurásek naar de beroemde Planai-kabelbaan. 

Sadilek kwam vervolgens tijdens een afdaling met zijn GoKart echter in de problemen. "Hij vloog in een gat, crashte, er werd onmiddellijk een ambulance gebeld. Hij heeft een blessure in het beengebied, de doktoren moesten veertig externe en vijfentwintig interne hechtingen behandelen. De speler (Sadilek, red.) neemt de situatie erg zwaar op, hij is er kapot van", schrijven Jiri Fejgl en Radek Sprynar in een uitgebreid artikel over de bizarre blessure van de voormalig PSV-speler. 

"Het toernooi moest voor hem een ​​uitgelezen kans zijn om zijn kwaliteit te bewijzen en door te stromen uit de Nederlandse competitie", vervolgt het duo over een mogelijke transfer. "Het zat zeker in het plan van zijn zaakwaarnemers, vader en broers Nehodov. De 25-jarige vechter met onuitputtelijke energie zou op het EK tot de basisopstelling behoren en naast aanvoerder Tomáš Souček in het midden van de formatie staan. Dat was vrijwel zeker. De oorspronkelijke plannen gaan de prullenbak in", besluiten Fejgl en Sprynar teleurgesteld. Saillant detail: zijn broer Lukas Sadilek is de mogelijke vervanger van Michal. 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand