"Blijft vooral spannend of Zerrouki alsnog naar Feyenoord gaat"

FC Twente lijkt geen afscheid meer te gaan nemen van Ramiz Zerrouki. Toch kunnen het een paar spannende uren worden op de transfermarkt, voorspelt FC Twente-watcher Tijmen van Wissing.

"Iets zegt mij dat ook alles nog vloeibaar is in die laatste uren", zegt Van Wissing bij FC Afkicken. "Ik heb het idee dat Feyenoord er echt alles aan doen om nog een middenvelder los te weken. Maar Jan Streuer baalt een beetje van deze dagen, die heeft daar eigenlijk niets mee op."

"Ook aan de flanken zou hij best nog wel iemand kunnen gebruiken", vervolgt de journalist. "Hij heeft niet heel alternatieven voor Vaclav Cerny en Virgil Misidjan. Daan Rots en Denilho Cleonise maken op dit moment ook heel weinig minuten. Hij is nog wel een klein beetje bezig geweest, maar ik heb het gevoel dat hij er niet echt op uit is om een wintertransfer te doen. Op dit moment blijft het vooral spannend of Zerrouki alsnog naar Feyenoord gaat. Maar nu laat Streuer nog weten dat hij niet gaat."

FC Twente hoeft volgens Van Wissing niet te verkopen vanwege de financiële situatie. "Het is niet zo dat ze in acute geldnood zijn, maar ze hebben inderdaad nog een lening bij de gemeente. Dus de gemeente heeft daar ook wel zeker wat over te zeggen. Als er ter elfder ure een bod komt vanuit De Kuip dat FC Twente niet kan weigeren, dan zal hij in overleg met de raad van commissarissen alsnog overstag gaan. Maar op dit moment heb ik niet het gevoel dat het nu al aan de orde is. Je weet het nooit."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand