"Boadu heeft zijn waarde gehad, maar ik had veel meer verwacht"

FC Twente en Joseph Oosting maakte deze week gelijk korte metten met de geruchten over een transfer naar Feyenoord. De oefenmeester werd even genoemd als opvolger van Arne Slot, maar gaat zijn contract bij FC Twente verlengen.

Jan van Staa kan wel begrijpen dat de naam van Oosting nu valt bij andere clubs. "Hij is gewoon heel succesvol met zijn team en daar is hij onderdeel van", merkt hij op in de Oosttribune. Zelf reageerde Oosting zoals altijd erg nuchter op de geruchten, maar Van Staa denkt dat het hem wel wat doet. "Als je genoemd wordt bij Feyenoord ben je vast ook een beetje trots." Wie wel van FC Twente naar Feyenoord lijkt te gaan is Gijs Smal, al is van volgens Tijmen van Wissing nog niet rond.

Ook komt Myron Boadu ter sprake. Het is afwachten of de gehuurde spits nog in actie komt voor FC Twente. "Hij traint wel weer, maar hij heeft een hamstringblessure. Daar moet je mee uitkijken, dat zie je ook bij Brobbey. Het is gewoon een hele vervelende blessure", legt Van Wissing uit. De verslaggever ziet dat Boadu niet gebracht heeft wat men hoopte. "Hij heeft zijn waarde gehad, maar we hadden veel meer verwacht van Boadu. Van Wolfswinkel is wél op dreef dit kalenderjaar."

Lees meer:
0 reacties