Boadu in contact met Kooij? "Ik heb geen belletje gehad, helaas"

Myron Boadu tegen PSV
Myron Boadu tegen PSV Foto: © BSR Agency

FC Twente hervat zondag de competitie. De Tukkers verloren voor de interlandperiode nipt op bezoek bij PSV. In dat duel werd een goal van Myron Boadu afgekeurd door scheidsrechter Joey Kooij.

Of Boadu nog iets heeft gehoord van Kooij? "Nee. Ik heb geen belletje gehad van Joey Kooij. Helaas niet", zegt de aanvaller met een glimlach bij ESPN. "De wedstrijd is afgelopen, we moeten het vergeten. Wel jammer. Maar geen belletje gehad, nee."

"We hebben wel eens met elkaar gesproken, natuurlijk omdat de connectie met Calvin (Stengs, red.) er is. Hij doet zijn ding, ik doe mijn ding", vervolgt Boadu. "Ik heb er nog wel even van gebaald, een paar dagen", is de spits eerlijk. "Vooral omdat het de tweede goal van mij is, die wordt afgekeurd. Uiteindelijk wil ik als spits doelpunten maken. Als zo'n duidelijke goal wordt afgekeurd, is dat jammer. We moeten door. Er zijn altijd nieuwe kansen."

Zondag keert Boadu weer terug in De Grolsch Veste, waar de derby tegen Heracles Almelo op het programma staat. De spits geniet van het spelen in Enschede. "Natuurlijk had ik al wel eens in De Grolsch Veste gespeeld, met AZ. Maar als je er zelf speelt, is het heel anders. De trainer zei dat ook van tevoren, Arnold Bruggink zei dat ook. Maar het heeft al mijn verwachtingen overtroffen."

Lees meer:
0 reacties