Boadu in de basis? "Geen reden om Van Wolfswinkel eruit te halen"

Myron Boadu
Myron Boadu Foto: © NESimages

Leon ten Voorde ziet dat FC Twente de selectie goed in orde heeft dit seizoen. Zo'n brede selectie kan echter ook voor wat luxeproblemen gaan zorgen.

FC Twente heeft de middelen om een goede selectie bij elkaar te halen, en dat is gelukt. "Kijk maar naar die bank. Dat wordt de komende tijd wel een dingetje", begint Ten Voorde in De Warming-up. "Boadu is naar Enschede gekomen om te spelen, nu zit hij nog op de bank. Er komt een moment dat hij erin wil, maar die gekke Van Wolfswinkel heeft er al drie in liggen sinds Ugalde weg is. Je hebt geen enkele reden om hem eruit te halen."

Niemand is tevreden met een plek op de bank, maar er kunnen er maar elf spelen. "Als een ploeg blijft winnen weten de reserves echt wel dat er niet gewisseld wordt, maar het is wel interessant om te volgen", aldus de clubwatcher, die ziet dat het elftal van Joseph Oosting steeds stabieler wordt. "Ze hebben nu drie wedstrijden de nul gehouden, dat was dit seizoen ook wel een probleempje. Ze kregen bijna elke wedstrijd een goal om de oren, maar dat lijk nu ook wat stabieler te zijn."

Lees meer:
0 reacties