Boadu krijgt bijval: "De buitenspelers waren redelijk zelfzuchtig"

FC Twente won afgelopen zaterdag eenvoudig met 0-3 op bezoek bij Excelsior. Tijdens een aflevering van De Oosttribune mag Jan van Staa zijn 'moment van het weekend' kiezen. De analist kiest vervolgens voor het spel van een FC Twente-aanvaller.

"Ik heb voor Ricky van Wolfswinkel gekozen", zo begint Van Staa bij RTV Oost. "Hij staat de laatste tijd een beetje op het tweede plan. Maar als je ziet wat hij brengt... De agressie in zijn afronding bij de 0-2. Hij is messcherp, en hij straalt ook plezier uit. Hij doet echt wat hij moet doen en het is een verademing om naar hem te kijken. Heerlijk."

Myron Boadu begon opnieuw op de bank bij FC Twente. Van Staa: "Je moet hem rustig brengen. Maar ik zat te denken: kunstgras, 0-3 voor, en hij is een sprinter. Hij was minder scherp dan vorige week, toen hij inviel. Maar dat had ook met de wedstrijd te maken. Dat kunstgras is niks voor dit soort spelers."

FC Twente-watcher Tijmen van Wissing neemt het op voor Boadu: "Hij had ook te maken met twee buitenspelers (Naci Unuvar en Younes Taha, red.) die toch redelijk zelfzuchtig waren afgelopen zaterdag", aldus Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties