Boadu lacht na goal: "Mijn enige goede balcontact deze wedstrijd"

Myron Boadu en Daan Rots juichen samen na een doelpunt van de spits
Myron Boadu en Daan Rots juichen samen na een doelpunt van de spits Foto: © Pro Shots

Myron Boadu was zaterdagavond goud waard als invaller door de 2-0 te scoren tegen Sparta Rotterdam op aangeven van Anass Salah-Eddine. Toen de bezoekers de aansluitingstreffer maakten, moest de aanvaller vooral verdedigen.

"Het was een hele goede assist. Hij zag me al en gaf zelfs een no look pass. Ik ben blij dat hij me zag, het was namelijk mijn enige goede balcontact deze wedstrijd. Ik overdrijf een beetje, maar ik moest veel verdedigen de laatste minuten en dat is niet mijn kracht", vertelt hij na afloop bij ESPN.

Sparta-doelman Nick Olij had hij al gewaarschuwd. "Toevallig zei ik tegen hem in de rust: ik ga er eentje prikken vandaag. Hij zei: dat gaat niet gebeuren. Ik kwam een-op-een en dan is het niet nadenken en gewoon afmaken. Het belangrijkste is focus houden op dat moment en die bal erin schieten."

Zijn treffer zorgde voor een marge van twee, maar in de slotfase werd het toch nog spannend toen Pelle Clement de 2-1 maakte. "Die bal valt binnen, dan heb je altijd dat het spannend wordt. Ik had niet het gevoel dat we nerveus waren. We hebben het volwassen uitgespeeld en drie punten erbij, dat is het allerbelangrijkste."

Lees meer:
0 reacties