Sander Boschker reageert: "Besloten hier niet mee verder te gaan"

Sander Boschker
Sander Boschker Foto: © NESimages

Sander Boschker zal na dit seizoen stoppen als keeperstrainer bij FC Twente. Op de site van de club reageert hij op het nieuws.

"Meer dan tien jaar ben ik met veel plezier keeperstrainer geweest bij FC Twente", vertelt Sander Boschker. "Dat ik na mijn carrière elke dag op het veld heb mogen staan, beschouw ik als een groot voorrecht. Dit seizoen ben ik gestart met de opleiding Goalkeepercoach 3. Dit diploma is voor elke betaald voetbalclub die Europees voetbal speelt een vereiste. Ik heb voor mezelf besloten hier niet mee verder te gaan en dat betekent dat ik stop als keeperstrainer bij FC Twente. Ik wil graag in een andere rol bij FC Twente actief blijven, daar ben ik met Arnold Bruggink over in gesprek."

Arnold Bruggink heeft begrip voor de keuze van Sander Boschker en beaamt dat beide partijen zoeken naar een nieuwe functie. "Sander heeft ervoor gekozen om te stoppen met de opleiding tot keeperstrainer. We respecteren dit en zijn met elkaar in overleg over een andere rol binnen FC Twente. Daar willen we graag uitkomen, Sander hoort bij FC Twente."

Lees meer:
0 reacties