Bram van Polen over FC Twente-thuis: "Dat vind ik zoiets bizars"

Bram van Polen
Bram van Polen Foto: © BSR Agency

PEC Zwolle neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen FC Twente en dat betekent voor Bram van Polen zijn afscheidswedstrijd. De routinier weet dat er een speciaal shirt is gemaakt met een badge van Bram van Polen erop. 

"Daar kwam ik niet onderuit en als zoiets goed verkoopt, dan is dat ook goed voor de club", aldus Van Polen, die trots is dat het shirt al uitverkocht is. "Dat vind ik zoiets bizars. Ik heb altijd geprobeerd meer te geven dan alleen voetballer zijn, ook een goed mens te zijn voor anderen. Ik heb het idee dat ik dat nu terugkrijg, dat vind ik het mooiste aan deze periode", legt hij uit op de website van De Stentor

Van Polen weet dat er voor FC Twente, dat de derde plek veilig wil stellen, nog grote belangen op het spel staan. "Laten wij gewoon gas geven en zij ook, dan zien we het wel", vervolgt hij. "Ik ben nog godsfanatiek, wil continu winnen en heb daarin ook het gevoel dat ik nog iets te doen heb. Het voetballen in een vol stadion, dat ga ik echt missen", voorspelt Van Polen, die niet durft te zeggen of hij emotioneel zal worden. 

"Je gaat jezelf helemaal blootgeven als je echt breekt, maar ik hoop dat ik dat niet heb, reageert hij. "Of ik daar te stoer voor ben? Nee, ik ben best wel iemand die emoties toont. Ik weet gewoon niet zo goed hoe ik me ga gedragen, wat me echt gaat raken. Wanneer het besef gaat komen dat het echt klaar is, of dat nu is of pas in m’n vakantie. Ik hou niet van verrassingen, dat vind ik verschrikkelijk. En er moet wel iemand op het veld staan die het team moet leiden, als je dan een potje gaat zitten janken... Ik weet het niet, misschien is het ook wel een simpele gedachte", besluit Van Polen. 

Lees meer:
0 reacties