Brama enthousiast over trainingscomplex: "Een fantastische blikvanger"

Wout Brama
Wout Brama Foto: © NESimages

FC Twente heeft dinsdagavond aan de Stadsdeelcommissie van de raad van de gemeente Enschede haar plannen gepresenteerd voor een nieuwe trainingsaccommodatie op Sportcampus Diekman. FC Twente presenteerde de plannen samen met Pro-F en OCON, die zich met een topsport medisch datacentrum willen gaan vestigen op Sportcampus Diekman. FC Twente werkt reeds nauw met deze partners samen. Volgens Wout Brama is de nieuwe trainingsaccommodatie voor FC Twente en Enschede een hele goede stap.

"Ik denk dat het met de partijen waarmee we gaan samenwerken wel echt goed is", zo legt Brama uit voor de camera van FC Twente. "Dat we de kennis allemaal centraliseren en dat je daardoor ook verder komt. Pro-F kan van ons leren, wij kunnen van Pro-F leren en Ocon leert van Pro-F. Zo heb je een soort van mix met kennis. Dat kan voor Enschede heel goed zijn. Die kennis kunnen we delen en ik denk dat delen altijd beter is dan alles apart hebben."

“Ik denk dat het voor Enschede een fantastische blikvanger is", zo gaat de middenvelder verder. FC Twente en de universiteit zijn wel twee enorme blikvangers van de regio, maar zeker ook van Enschede. Als we daarmee ook nog eens een topsport campus kunnen maken met FC Twente, dat dan echt weer gevestigd is waar het vandaan komt en waar Sportclub vroeger ook nog was, denk ik dat je dan de cirkel rond kunt maken en iets heel moois kan bouwen in de toekomst van FC Twente. Het gaat FC Twente helpen, maar Enschede zeker ook.”

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
FC Groningen -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Twente -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
RKC Waalwijk -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
Bekijk de hele stand