Brama in nieuwe rol terug bij FC Twente: "Het lag voor de hand"

Wout Brama bij zijn afscheidswedstrijd
Wout Brama bij zijn afscheidswedstrijd Foto: © Pro Shots

Wout Brama is blij in een nieuwe functie terug te keren bij FC Twente. Het clubicoon van de Tukkers, die vorig seizoen stopte als profvoetballer, wordt 'manager in opleiding'.

De afgelopen maanden stapte Brama bewust even uit de voetballerij. "Ik wilde wat rust nemen om te kijken hoe ik mijn tijd naast het veld in wilde gaan vullen", vertelt hij op het clubkanaal van FC Twente. "Voetbal is mijn passie en contact met de mensen bij FC Twente heb ik altijd gehouden. Het lag voor de hand om hier weer aan de slag te gaan en ik denk dat deze rol goed bij mij past."

De rol van het begeleiden van talenten vervulde Brama als speler ook al een beetje. "In mijn rol wil ik naast de spelers staan en hen begeleiden en coachen gedurende hun eerste periode als profvoetballer. Ik wil samen met hen kijken wat zij nodig hebben of waar zij tegenaan lopen in hun persoonlijke ontwikkeling", legt de oud-middenvelder uit. "Het geeft mij nieuwe energie om samen met een team van fijne en goede mensen te werken en FC Twente uiteindelijk verder te helpen."

Lees meer:
0 reacties