Brama onder de indruk van FC Twente: "Is een voltreffer geweest"

Wout Brama
Wout Brama Foto: © Pro Shots

FC Twente is bezig aan een uitstekend seizoen en dat zorgt niet voor verbazing bij Wout Brama. De oud-voetballer zag afgelopen zomer meerdere belangrijke spelers en trainer Ron Jans vertrekken, maar Joseph Oosting heeft het vanaf de eerste dag op de rit.

"De klik met de nieuwe trainer en assistenten was er meteen. Joseph Oosting past heel goed bij de club met zijn karakter, met wat hij uitstraalt, met hoe hij communiceert. De keuze voor hem is echt een voltreffer geweest", vertelt Brama lovend in gesprek met Voetbal International.

"Het is knap hoe geruisloos de overgang naar het nieuwe seizoen is verlopen. Maar ik ben er toch niet door verrast. Er zit een aantal ijzersterke ingrediënten in deze selectie: de goede sfeer, een aantal goede karakters, de juiste leeftijden, veel Nederlandse jongens, die de competitie kennen", vervolgt de oud-aanvoerder.

Vaclav Cerny, Ramiz Zerrouki, Virgil Misidjan en Brama zelf vertrokken aan het einde van vorig seizoen. "Maar de kern is intact gebleven met Robin Pröpper, Lars Unnerstall, Mees Hilgers, Michel Vlap, Sem Steijn, Michal Sadílek en Ricky van Wolfswinkel."

Lees meer:
0 reacties