Brama over toekomst bij FC Twente: "Dat zou ik heel leuk vinden"

Wout Brama
Wout Brama Foto: © Orange Pictures

Wout Brama kwam afgelopen april terug in een functie bij FC Twente. De voormalig middenvelder van de Tukkers ondersteunt als 'manager in opleiding' de jonge talenten en het eerste team van de club. Brama legt zelf nog eens uit wat zijn functie precies inhoudt.

"Het is een beetje een verzamelnaam geworden, omdat ik een aantal dingen tegelijk doe", begint Brama bij de NOS. "Ik ondersteun het technisch management. Ik kijk een beetje af bij technisch directeur Arnold Bruggink en Jan Streuer, om te kijken hoe dat gaat. Daar kan ik veel van leren, voor de toekomst."

"Maar mijn hoofdtaak is eigenlijk dat ik de talenten ondersteun", vervolgt de oud-middenvelder. "Ik maak ontwikkelprogramma's, om te zorgen dat ze beter worden. De toptalenten binnen de FC Twente/Heracles Academie die een contract krijgen bij FC Twente, die ga ik komend jaar ondersteunen, om zo goed mogelijke spelers en mensen te worden."

Waar ziet Brama zich het liefst werken in de toekomst bij FC Twente? "Ik mag nu ruiken aan het technisch management, daar mag ik meekijken. Dat zou ik voor de toekomst heel leuk vinden. Misschien denk ik daar over twee jaar wel heel anders over, als ik het van dichtbij gezien heb", aldus een lachende Wout Brama. 

Lees meer:
0 reacties