Brama wil door bij FC Twente: "Denk dat Jans positief over me is"

Wout Brama
Wout Brama Foto: © NESimages

Dat Wout Brama herstellende is van zijn derde blessure van het seizoen, betekent niet dat de routinier van plan is om te stoppen met voetballen. Brama moest eind november tegen Feyenoord geblesseerd het veld verlaten.

De inmiddels 35-jarige middenvelder heeft hierna genoeg tijd gehad om over zijn toekomst na te denken en kwam tot de conclusie dat hij verder wil als speler van FC Twente. De eerste gesprekken met de club moeten nog plaatsvinden. "Die weet wel dat ik door wil, maar je hebt met meerdere partijen te maken", zei Brama voor de camera van ESPN.

"De club moet het willen, ik moet het willen, maar het heeft ook met fitheid te maken", vervolgt Brama. "Daar valt ook nog wel wat over te zeggen. Ik denk dat Jans wel positief over me is. Ik heb in januari een gesprek met hem gehad. Hij zegt dat hij, ondanks de wedstrijden die ik heb gemist, zeer tevreden is."

Dat laatste stemt tot tevredenheid. "Dat is fijn om te horen, maar je wil zelf niet van blessure in blessure sukkelen. Dat is niet wat ik ga willen. Ik moet nu fit worden en fit blijven. Daarna is er voor mij geen enkele reden om te zeggen dat ik niet door wil", besluit Brama.

Lees meer:
0 reacties