BREAKING | FC Twente bindt aanvaller: "Heeft dit zelf afgedwongen"

Lucas Vennegoor of Hesselink tekent bij FC Twente
Lucas Vennegoor of Hesselink tekent bij FC Twente Foto: © FC Twente Media

FC Twente heeft Lucas Vennegoor of Hesselink aan zich weten te binden. Op de dag dat de spits zijn achttiende verjaardag vierde, zette hij zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2027 aan de club verbindt.

Vennegoor of Hesselink begon bij Quick'20 en maakte in 2016 de overstap naar de jongste lichting van de FC Twente/Heracles Academie. Dit seizoen speelt hij zijn wedstrijden in de Onder 18. In achttien wedstrijden was de spits zeventien keer trefzeker.

"Lucas is een van de talenten uit de Academie waarvan wij verwachten dat hij de komende jaren door kan groeien als speler van FC Twente", reageert Arnold Bruggink via de officiële kanalen. "Lucas speelt vanaf zijn tiende jaar in de jeugdopleiding. Het is mooi dat opnieuw een regionaal talent uit de Academie een contract tekent bij FC Twente en de kans krijgt de volgende stap te zetten."

"Lucas is een echte spits, die goed kan afwerken en sterk is in de lucht. Voor mij persoonlijk is het ook bijzonder om Lucas deze stap te zien maken. Ik ken hem al als klein ventje en hij heeft dit zelf afgedwongen", aldus de technisch directeur.

Lees meer:
0 reacties