BREAKING | FC Twente gaat vandaag eerste nieuwe speler presenteren

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © BSR Agency

FC Twente gaat vandaag een nieuwe speler presenteren voor komend seizoen. Dat laat clubwatcher Leon ten Voorde van de Tubantia weten op X.

"FC Twente is dichtbij de komst van de eerste nieuwe speler voor komend seizoen. Witte rook wordt nog voor de middag verwacht", schrijft Ten Voorde, die daarmee aangeeft dat FC Twente het nieuws waarschijnlijk nog voor 12.00 uur naar buiten zal brengen.

Het is niet bekend om welke speler of welke positie het gaat. De nieuwe aanwinst laat zijn keuze in ieder geval niet afhangen van de voorronde van de Champions League, want FC Twente kan de derde plek komende zondag pas veiligstellen.

Update: Algemeen directeur Dominique Scholten bevestigt op de officiële website dat FC Twente vandaag een aanwinst gaat presenteren. "Later deze ochtend presenteren we een nieuwe speler voor de selectie voor komend seizoen. Gisteravond hebben we hem mogen verwelkomen in De Grolsch Veste en heeft hij zijn handtekening gezet onder een contract bij FC Twente. Houd onze media-kanalen in de gaten", aldus Scholten.

Lees meer:
0 reacties