BREAKING | 'Jans ook langer bij FC Twente': ''Jaartje erbij''

jansduimNES.jpg
jansduimNES.jpg Foto: © Geen

Ron Jans staat ook komend seizoen voor de groep bij FC Twente, dat verzekert presentator Bert van Losser bij De Oosttribune.

"Hij heeft trouwens wel goed nieuws, hé?", vertelt Van Losser bij het programma op RTV Oost. "Het schijnt dat hij bij gaat tekenen. Dat klopt, hé? Samen met Streuer een jaartje erbij. Beide voor één jaar heb ik gehoord in het geruchtencircuit."

Clubwatcher Tijmen van Wissing is er nog niet zo zeker van. "Ik vanochtend even contact met Streuer via Whatsapp, want ik had hem gebeld en hij nam niet op. Ik denk: nou Jan, wat is er nou aan de hand? Want je zou voor 1 december duidelijk maken of je doorgaat. Streuer zei: Ik wil eerst nog even wat duidelijkheid hebben van de Raad van Commissarissen. Hoe gaat het er volgend jaar allemaal uitzien?"

FC Twente zoekt nog een algemeen directeur. "Van der Kraan heeft ook nog niet toegezegd", weet Van Wissing. "Hij moet ook nog als interim-paus worden gepresenteerd. Maar als Streuer doorgaat, denk ik ook dat Jans doorgaat. Maar ik begon toch een beetje te twijfelen toe Streuer me vanochtend appte dat hij eerst een goed gesprek wil hebben met de leiding van de club. Ik denk dat er met Van der Kraan wel iets gaat veranderen. Hij gaat er wel weer stevig op zitten."

Voormalig FC Twente-trainer Jan van Staa zou niet verrast zijn als de 63-jarige Jans met één jaar verlengd. "Nee, want je leest telkens dat hij geweldig samen kan werken met Streuer. Dan is één en één voor mij geen twee, maar drie. De resultaten vallen natuurlijk ook allemaal mee en hij heeft het naar z'n zin", aldus Van Staa.

Foto: NESImages.nl

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 5 feb. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 13 feb. 2022, 16:45
Eredivisie
Ajax -
-
FC Twente -
zo 20 feb. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Go Ahead Eagles -
vr 25 feb. 2022, 20:00
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
FC Twente -
zo 6 mrt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 20 22 46
3 Feyenoord 20 27 42
4 FC Twente 20 9 38
5 AZ 20 13 36
6 Vitesse 20 -1 36
Bekijk de hele stand