Brenet baalt stevig: "Toen kwam hij ook even in de kleedkamer"

Joshua Brenet en Naci Ünüvar
Joshua Brenet en Naci Ünüvar Foto: © NESimages

Robin Pröpper vindt het nog altijd jammer dat Joshua Brenet geen onderdeel meer uitmaakt van de selectie bij FC Twente. Dat liet de aanvoerder van de club uit Enschede zondagochtend weten bij het programma Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

"Het is een onderdeel van je team. Je begint samen ergens aan en dat wil je met elkaar ook afmaken", sprak hij. "Uiteindelijk is het heel begrijpelijk dat de club de keuze heeft gemaakt. Daar staat hij zelf ook achter, alleen we hadden het allemaal natuurlijk graag anders gezien. Brenet staat er zelf uiteindelijk achter. Hij begrijpt de keuze en baalt er ook ontzettend van", aldus Pröpper.

Brenet, die onlangs werd veroordeeld tot een maand celstraf nadat hij twee keer was aangehouden omdat hij geen geldig rijbewijs heeft, heeft echter nog wel contact met zijn oud-ploeggenoten. "Hij was er de afgelopen wedstrijd, toen kwam hij ook even in de kleedkamer. Dat hebben we ook met de club besproken. Tuurlijk, hij is veroordeeld, etcetera, maar hij is wel onderdeel van ons team", besluit Pröpper.

Lees meer:
0 reacties