Brenet krijgt complimenten: "Beter dan de laatste paar weken"

Op zaterdag wist FC Twente een nipte overwinning te behalen op bezoek bij Vitesse in De Gelredome (1-2). Bij De Oosttribune ontving Joshua Brenet lof voor zijn verbeterde spel, terwijl er ook ongezouten meningen werden geuit over de twijfelachtige VAR-momenten.

"Brenet scoort de winnende," begint Van Losser. "Dankzij Cornelisse, jeetje dat verdedigen", haakt Van Wissing in. "Ik heb er wel moeite mee dat er niet wordt ingegrepen", doelt hij op de goal van Brenet. "Nu pakt het goed uit de VAR maar ik vond het een dubieuze beslissing."

Van Staa is het eens met Van Wissing. "Dat is het hem ook, die VAR moet het vereenvoudigen. Je zit er naar te kijken en je weet niet waar je aan toe bent. Je moet afwachten met juichen en dan ben je afhankelijk van wie er in Zeist zit, maar het is niet te geloven ondanks dat het in dit geval goed uitpakt."

Brenet wordt gecomplimenteerd nadat hij een fase minder speelde. Van Staa zag ook een duidelijke verbetering. "Beter, dan de laatste paar weken, maar af en toe laat hij nog wat steken vallen. Hij heeft weer rendement zoals vorig jaar maar hij maakt nog wel fouten, je ziet wat het doelpunt doet met hem en het was een machtig wapen vorig jaar."

Lees meer:
0 reacties