'Brenet moet de gevangenis in': "Een paar heel vervelende dagen"

Joshua Brenet
Joshua Brenet Foto: © Orange Pictures

FC Twente neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Heracles Almelo, maar de Tukkers gaan geen beroep meer doen op Joshua Brenet. Algemeen directeur Dominique Scholten blikt in zijn wekelijkse nieuwsbrief terug op de rechtszaak rondom de vleugelverdediger.

"Het waren deze week een paar heel vervelende dagen", schrijft hij. "Joshua Brenet werd deze week veroordeeld tot een maand gevangenisstraf. Als je dat bericht krijgt schrik je, maar ga je al snel opzoek naar de juiste oplossing voor onze club. Daarbij probeer je als werkgever geen mededelingen te doen over omstandigheden die de privacy van je werknemer raken. Dat vinden we belangrijk", benadrukt Scholten.

"Na de uitspraak van de rechter hebben we met Joshua besproken dat hij niet meer in actie gaat komen voor FC Twente. Met zijn management zijn we in gesprek over het ontbinden van zijn overeenkomst", vervolgt hij. "Gisteren keerden de internationals terug bij de selectie en trainde de spelersgroep in het stadion. Zondag wacht Heracles Almelo. Iedereen is zich ervan bewust wat er te winnen is, laat zondag een mooie opmaat zijn naar de komende duels."

Lees meer:
0 reacties