Brenet moet keuze voor toekomst nog maken: "Mijn gevoel hier was top"

Samen met de spelers van FC Twente begon ook Joshua Brenet vrijdag aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De verdediger heeft de clubs voor het uitkiezen nadat hij afgelopen half jaar geheel is opgeleefd bij FC Twente. Hij twijfelt echter nog over waar zijn voetbaltoekomst ligt.

Wanneer er door 1Twente Enschede aan Brenet gevraagd wordt waar hij komend seizoen speelt moet hij het antwoord schuldig blijven. "Hele goede vraag. Ik ben nog steeds aan het nadenken. Ik weet op dit moment het antwoord nog niet. Ik ben in afwachting en laat het over me heenkomen. Ik kijk naar wat mijn gevoel zegt, als dat ergens lekker bij is, ga ik de knoop pas doorhakken."

"Ik praat dagelijks met mijn zaakwaarnemer", zo vervolgt Brenet. Op de vraag hoeveel concrete aanbiedingen Brenet op zak heeft, moet hij even tellen. "Een stuk of zes, binnen- en buitenland."

Brenet weet ook nog niet of hij in het buitenland wil spelen. "Ik heb altijd gezegd dat mijn buitenlandsavontuur nog niet voorbij was. Ik heb het gevoel gehad dat twee jaar van me is afgenomen. Daarom hadden we hier ook afgesproken dat ik voor zes maanden hier zou tekenen. Daarna zou ik die stap weer maken. Maar mijn gevoel hier was top. Ik ben weer de voetballer geworden die ik was."

"PSV en Feyenoord zijn gekomen. Als ik over PSV praat is dat toch de club waar je bent begonnen, die je heeft gemaakt. Als het voor het geld was geweest dan was ik hier al weggeweest. Financieel is natuurlijk belangrijk maar in mijn ogen niet de hoofdzaak. Ik wil mijn carrière weer een boost geven. Ik wil aan de buitenwereld laten zien dat ik er nog steeds ben", zo besluit Brenet.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
NEC -
-
FC Twente -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
6 FC Twente 0 0 0
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
Bekijk de hele stand