Brenet na dit seizoen weg? "Zou niet verrast zijn als hij blijft"

Joshua Brenet scoort
Joshua Brenet scoort Foto: © Pro Shots

Tijmen van Wissing denkt dat Joshua Brenet komende zomer wel oren heeft naar een buitenlands avontuur. Het contract van de rechtervleugelverdediger van FC Twente loopt aan het einde van dit seizoen af.

Brenet gaf recent aan nog geen keuze gemaakt te hebben over zijn toekomst. "Hij leeft van wedstrijd naar wedstrijd, dus hij zal het wel van de zomer bekijken. Als hij een beetje in het gareel loopt, dan is het volgens mij een hele goede speler", merkt Nico Wantia op in de Oosttribune Podcast. "Het is alleen wel een speler met een gebruiksaanwijzing."

Van Wissing meent dat een vertrek van de verdediger een enorme aderlating voor FC Twente zal zijn. "De kwaliteit van Brenet ga je natuurlijk niet terugkrijgen, je wilt hem behouden", aldus de verslaggever. "Alleen ik denk dat een buitenlands avontuur nog in zijn hoofd zit. Hij wil daarvoor gaan, om zo zijn carrière nog te gelde te maken."

De 29-jarige Brenet heeft Van Wissing echter al vaker verbaasd. "Het verhaal van Bruggink dat we in Turkije hebben meegemaakt. Toen was hij disciplinair geschorst en hebben we ook verhalen gehoord dat hij zou gaan. Toen zou het je niet verbazen, maar dat was uiteindelijk niet het geval", merkt de journalist op. "Ik zou ook niet verrast zijn als hij toch nog blijft."

Lees meer:
0 reacties