Brenet-situatie zorgt voor grote verbazing: "Er kleeft iets aan"

Rene Wagelaar verbaasd zich erover dat Joshua Brenet nog bij FC Twente speelt. Hij had verwacht dat de rechtsback deze zomer de eerste was die uit Enschede zou vertrekken.

Brenet mocht deze zomer vertrekken van FC Twente, maar daar is het (nog) niet van gekomen. "Daar had ik wel tien etentjes op willen zetten, dat hij weg zou gaan", geeft Wagelaar toe bij VoetbalTijd. "Hij zou circa één miljoen moeten opbrengen en dat na een topseizoen, met zeven of acht goals. Niemand koopt die man blijkbaar. Dat is toch bizar."

Wagelaar denkt dat Brenet de geïnteresseerde clubs misschien wel zelf heeft afgezegd. "Misschien was er wel beweging, maar was er niet de stap die hij wilde maken", oppert hij. "Maar op de een of andere manier kleeft er iets aan, waardoor het niet zou kunnen. Het fijne weten we er niet van, maar het is wel heel apart."

Ook de vraagprijs lijkt niet het probleem te zijn geweest. "Kijk, als ze in Italië voor Sam Beukema acht miljoen betalen dan geef ik voor Brenet wel tachtig. Maar ik heb altijd gezegd, tussen de één en twee miljoen euro zou normaal moeten kunnen", besluit Wagelaar.

Lees meer:
0 reacties