Brenet stelt teleur: "Hij neemt geen enkel initiatief aan de bal"

Joshua Brenet tegen FC Utrecht
Joshua Brenet tegen FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Joshua Brenet kan niet op lof rekenen van Leon ten Voorde. De journalist zag hem tegen FC Utrecht flink tegenvallen en dat was niet voor het eerst dit seizoen.

"Brenet was afwezig. Hij stond op het veld maar hij was er niet. Kwart over twaalf is misschien niet zijn tijdstip. Hij was apathisch en afwezig", opent Ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand. "Dan denk je na de rust: hij is wakker geschud. Daarna levert hij de eerste twee ballen die hij heeft direct in. Dat waren de enige momenten waaruit FC Utrecht na rust nog gevaarlijk werd."

Vijftien minuten en de trainer was al wel klaar met het spel van Brenet. "Na een kwartier liet (Joseph red.) Oosting (Alfons red.) Sampsted al warmlopen. Het is niet meer de Brenet van vorig seizoen", is de constatering van de journalist.

"Hij stapelt niet wanprestatie op wanprestatie. Maar hij zat echt aan de ondergrens tegen FC Utrecht. Hij neemt ook geen enkel initiatief aan de bal. Ik weet niet wat het is, afgelopen jaar waren de vleugelverdedigers de kracht van FC Twente, maar nu is het te weinig", besluit Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties