Brenet vond wedstrijd leerzaam: "Snel de touwtjes in hadden genomen"

Daan Rots juicht met Joshua Brenet na zijn goal tegen Cukaricki
Daan Rots juicht met Joshua Brenet na zijn goal tegen Cukaricki Foto: © Pro Shots

Joshua Brenet speelde donderdagavond met FC Twente weer Europees voetbal. Voor de camera van RTV Oost geeft de verdediger aan dat het een leerzame avond was voor FC Twente.

"Voor veel jongens uit het team de eerste keer in Europa", zo begint Brenet. "Er was wat nervositeit in het begin bij een paar jongens maar we hebben snel de touwtjes in hadden genomen. De eerste helft was aardig tot goed, we scoorden veel goals. De tweede helft was wat minder, dat heeft misschien te maken met het weer. Ook misschien omdat deze jongens al wat meer competitiewedstrijden hadden gespeeld, ze waren wat feller dan ons. Wij komen net uit de voorbereiding. Het was een leerzame wedstrijd, een belangrijke wedstrijd."

De verdediger beaamt dat het niveau de tweede helft niet voldoende was. "De eerste helft spelen we redelijk tot goed. Maar de tweede helft, ik weet niet wat er allemaal gebeurde maar het leek alsof we er niet meer uitkwamen. Nu moeten we verder kijken naar de volgende thuiswedstrijd.Het is mooi om deze wedstrijd te spelen maar uiteindelijk telt het om naar de groepsfase te gaan. Ik ga echt blij zijn als we de groepsfase halen."

Sem Steijn viert met het uitvak

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt donderdagavond de return tegen FK Cukaricki. Winnen de Tukkers net als in Servië? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand