Brenet weer gespot bij FC Twente: "Ik zag hem in de gang lopen"

Joshua Brenet
Joshua Brenet Foto: © Orange Pictures

FC Twente won woensdagavond in eigen huis met 3-1 van Almere City en Joshua Brenet werd tijdens de wedstrijd al door ESPN gespot op de tribunes. Ook Leon ten Voorde kwam de voormalig FC Twente-speler deze week tegen in De Grolsch Veste.

"Die zag ik in de gang van de Grolsch Veste lopen", verklapt hij in de Tubantia-podcast De Ballen verstand. "Ik denk dat hij een invitatiekaart heeft gekregen, anders kom je daar niet binnen. Ik weet niet of hij in de kleedkamer is geweest, maar hij liep daar wel in de gang", aldus Ten Voorde, die er wel een duidelijke mening over heeft. "Hij moet niet in de catacomben gaan lopen. Dat moet hij niet willen en dat moet de club niet willen."

Ook Fardau Wagenaar stoort zich aan de gang van zaken. "Ik vind dat Brenet lekker op de tribune moet gaan zitten", reageert ze. "Helemaal prima dat hij daar een kaartje krijgt. Maar dat hij daar loopt in de catacomben, daar vind ik wel wat van. Die man is weggestuurd omdat hij dingen heeft gedaan waarvoor hij een maand de cel in moet. Iedereen verdient een tweede kans, helemaal prima, maar dan wel een beetje in de luwte", adviseert Wagenaar.

Lees meer:
0 reacties