Bruggink baalt van transfer: "Hadden we graag anders gezien"

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © Pro Shots

De eerste transferperiode onder leiding van Arnold Bruggink als technisch directeur leverde meer dan 15 miljoen euro op. In januari kwam daar nog een vergelijkbaar bedrag bij door de verkoop van Manfred Ugalde aan Spartak Moskou. Bruggink verwacht opnieuw spelers te verkopen komende zomer.

"We moeten spelers blijven ontwikkelen en verkopen", begint Bruggink zijn verhaal in gesprek met de Telegraaf. "Van dat geld kun je weer nieuwe spelers halen. Zo bouw je waarde op en ondertussen moet je presteren. Dat is de combinatie waar we naar zoeken", geeft hij aan.

De eerste speler die deze zomer vertrekt is al bekend: Gijs Smal maakt de overstap naar Feyenoord. "Gijs gaat transfervrij, dat hadden we graag anders gezien", gaat Bruggink verder. "Gijs had vorig seizoen een topjaar en had afgelopen zomer waarschijnlijk een transfer gemaakt als hij niet begin augustus geblesseerd was geraakt."

"Nu is het zoals het is. We gunnen hem de stap van harte en willen graag met Gijs de derde plek veiligstellen de komende weken", sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties