"Bruggink doet het hartstikke goed, hij is nog niet gek geworden"

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez kijkt met plezier naar de verrichtingen van Arnold Bruggink. Na jaren als analist is Bruggink sinds vorig jaar technisch directeur bij FC Twente.

Perez heeft het erg naar zijn zin als analist, maar zou ook net als zijn oud-collega wel zijn horizon willen verbreden. "Ik vind echt gaaf dat Arnold die stap heeft gezet. Hij doet het harstikke goed en hij is nog niet helemaal gek geworden", stelt de Deen in gesprek met Voetbal International. "Want vaak is het zo dat als je eenmaal bij een club hoort, je een heel ander mens wordt. Hij doet het op een rustige manier, zoals hij is."

Zelf lijkt een carrièreswitch de oud-speler van FC Twente ook interessant, maar wel spannend. "Dan ben je 24/7 obsessief bezig met één club. Daar moet je klaar voor zijn. Maar ik ben niet voor niks ook trainer geweest bij de Ajax-jeugd. De club wilde echter niet dat ik het zou combineren met mijn werk als analist en toen heb ik ervoor gekozen ermee te stoppen en me op mijn werk als analist te focussen", legt hij uit. "En dat bevalt uitstekend."

Lees meer:
0 reacties